sábado, 5 de noviembre de 2011

BIOGRAFIA DE MªDOLORS PELLICER

Maria-Dolors Pellicer Sòria Nom literari: Maria-Dolors Pellicer Data de naixement: 22/11/1956 Lloc de naixement: Oliva ( la Safor ) Lloc de residència: Pego ( la Marina Alta ) Professió: Professora d'ensenyament primari Formació: Maria-Dolors Pellicer va nàixer a Oliva (la Safor) l’any 1956. És llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat d’Alacant i treballa com a mestra. Ha estat sempre molt relacionada amb el món de la literatura infantil, arran del seu treball com a mestra d’escola. Comença a publicar obres de creació l’any 1988, concretament el llibre Xé, quins peus!. Després publica, entre d’altres, Fil que penja (1989), que quedà finalista del premi Enric Valor de 1988, La banda dels superbruts (1990), El gegant Romuald (1992) o Com una cabra (2000).

7 comentarios:

  1. Una cosa, hi ha una altra pàgina que té el mateix que vosaltres sobre Maria Dolors Pellicer, i quan jo dic què té el mateix que esta pàgina, és perquè te les mateixes paraules i tot, com si l'aguereu copiat i pegat d'eixa pàgina. :$

    ResponderEliminar
  2. es molt bo el tema elegit però no entic que en 1988 es lleve un premi del mateix llibre qui has dic que ha salgut en 1989, ¿ me liat ?
    Saluts desde Elche

    ResponderEliminar
  3. ijo de puta quien lo lea

    ResponderEliminar
  4. ijo de puta quien lo lea mamon

    ResponderEliminar